Waar renoveren en innoveren samengaan
Renovatiespecialist van dienst

Plannen om uw woning te renoveren in Gent en omstreken? Met een grondige dosis enthousiasme en competentie helpen wij uw renovatieplannen concretiseren! Van het volledig renovatie-ontwerp tot de uitvoering en de detailafwerking, wij doen het allemaal.

Schakel een expert in

Renoveren kan een heel tijdrovende klus zijn waarbij er soms heel wat meer komt kijken dan gedacht. Daarom is het altijd aangewezen om tijdig het advies van een expert in te schakelen, en dit is precies wat BBMS BVBA voor u doet. Geen tijd om zelf te renoveren of geen kennis van zaken? Wij renoveren uw volledige woning voor u zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Uw focus is de onze

Een badkamerrenovatie of een nieuwe keuken? Een nieuwe vloer of een nieuwe tint voor uw gevel? Wat uw behoefte ook is, ons professioneel team biedt u de nodige technische en vakkundige ondersteuning die het slagen van uw renovatie garandeert. Bij BBMS BVBA kunt u terecht voor werkelijk alle soorten van renovatie, voor zowel binnen en buiten.

Offerte op maat van uw budget

Op uw verzoek komen we graag bij u thuis voor vrijblijvende opmetingen en een gratis offerte op maat van uw budget en stijl. BBMS BVBA is gespecialiseerd in algemene aannemingen en garandeert u dan ook telkens de hoogste kwaliteit aan de beste prijs!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

CORRECTE PRIJZEN

RUIME ERVARING